Selecteer land

501 Wereldlocaties

501 mooiste Wereldlocaties

Bekijk de 501 mooiste en meest bijzondere locaties ter wereld waar je gegarandeerd geweest moet zijn!

Sri Lanka - De Jami Ul-Aflar moskee in Colombo

Namibië - Etosha National Park

Verenigde Staten - Dwalen door Chigaco

Albanië - Het Amfitheater van Butrint

Estland - De vuurtoren van Saare op het eiland Saaremaa

Tip een locatie

Er staan 501 wereldlocaties op de lijst, maar misschien heb jij nog wel een betere suggestie! Ontbreekt deze wereldlocatie? Geef jouw mooiste plek door! Tip jouw voorkeur Misschien wordt jouw suggestie opgenomen bij de volgende update van de website.

AdvertentiesPeru - De incatrail naar Machu Picchu

Peru - De incatrail naar Machu Picchu

Foto: De Incastad Machu Picchu


Peru - Vier uur 's nachts. De bagage is nat. Buiten is het weliswaar nog donker, maar het is wel droog. Niemand heeft echt goed geslapen. Tijdens het ontbijt, pannenkoeken, begint het alweer te spetteren. Geen goed uitzicht voor Machu Picchu. Met de regenjas aan, de poncho er overheen en de zaklantaarn in de aanslag vertrekken we om iets over vijven richting Machu Picchu. Na enkele bochten over een smal paadje staan we in de rij voor de controlepost. Deze gaat pas om half zes open. Na een nieuw stempeltje lopen we over het incapad in een lange sliert lopers. De regen geeft het geheel een troosteloze indruk. Na zo’n twintig minuten is het pad ook zonder zaklantaarn te onderscheiden. Dit is maar goed ook, want diverse zaklantaarn worden al snel zwakker. Rond half zeven naderen we de zonnepoort. De laatste treden worden beklommen voor het uitzicht op Machu Picchu. Helaas …. Machu Picchu is volledig bedekt onder een zwaar wolkendek. Gelukkig kan Lucio ons aanwijzen waar Machu Picchu onder de wolken ligt …. De teleurstelling is bij iedereen groot. Lucio geeft nog aan dat het eigenlijk nooit regent, behalve de laatste twee weken. Dat hebben wij weer. In de regen en de mist dalen wij af naar de stad. De hoop op het uitzicht is voorbij, terwijl Lucio maar aan blijft geven, dat er misschien nog een foto moment komt. Groot is mijn verbazing dat bij dit uitkijkpunt inderdaad Machu Picchu zichtbaar is tussen de wolken door. Een fantastisch en vooral onverwachts moment.

Bestel het complete reisavontuur naar Peru van Ronald van der Veer in boekvorm via www.lulu.com nu voor slechts €7,95 per boek (excl. verzendkosten).Aantal keer getoond : 2637

Copyright foto's: Ronald van der Veer


Zuid Amerika | Argentinië | Belize | Bolivia | Brazilië | Chili | Ecuador | Peru | Suriname | Uruguay | Venezuela |

Reageer op "De incatrail naar Machu Picchu"

Reageer op 'De incatrail naar Machu Picchu':


Reacties:

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit bericht

Alle rondreizen Peru vergelijken

Rondreizen vergelijken avontuurlijke rondreizen

Gesponsorde links