Selecteer land

501 Wereldlocaties

501 mooiste Wereldlocaties

Bekijk de 501 mooiste en meest bijzondere locaties ter wereld waar je gegarandeerd geweest moet zijn!

Frankrijk - Eiffeltoren in Parijs

Verenigde Staten - Het Witte huis in Washington DC

Costa Rica - Rincón de la Vieja

Canada - Vancouver stad

Roemenië - Het kolossale Palatul Parlamentului

Tip een locatie

De lijst met 501 locaties is nog niet compleet. Ontbreekt nog een wereldlocatie? Staat jouw mooiste plek er nog niet bij? Tip jouw voorkeur en mogelijk staat jouw favoriete locatie binnenkort op deze website.

AdvertentiesArgentinië - Ushuaia: 'Fin del Mundo'

Argentinië - Ushuaia:  'Fin del Mundo'

Foto: 's Nachts wordt het nauwelijks donker in Ushuaia


Argentinië - Bij het restaurant is de groep weer compleet en we rijden weer terug naar Ushuaia. We worden afgezet in het centrum en hebben nog net de tijd om snel een broodje te kopen. Met een broodje in de hand staan we in de haven om in te checken voor de boottocht. Met een boot varen we het Beagle kanaal op. Het is inmiddels prachtig weer geworden en de lucht is volkomen blauw. Naast onze groep zitten nog enkele andere reizigers, waaronder vier Fransen (oh, oh) op de boot. We varen richting de vuurtoren. Ushuaia ligt er prachtig bij. Het stadje weerspiegelt in het water en met de sneeuwbergen op de achtergrond. Daniëlle is onze gids en zij legt met een grote kaart uit waar we gaan varen. Pipo is de schipper en hij vaart de boot richting de vuurtoren. Rond het Beagle kanaal leven veel dieren. Zo zwemt een Albatros voor ons in het water. Hij vliegt weg als we erg dicht bij komen. Een jonge zeeleeuw speelt in het water en we zien veel vogels. We varen rond de rood-wit gestreepte vuurtoren in het Beagle kanaal. Deze vuurtoren geeft de baai van Ushuaia aan. Via de kleine rotseilandjes varen we weer terug. Op één eiland zitten sterns te rusten op een andere duizenden aalscholvers. Ook zien we zeeleeuwen op de rotsen, een zwemmende pinguïn en een reeks albatrossen. Bij een groter eiland leggen we aan en maken we een wandeling. Daniëlle geeft ons uitleg over de struiken en planten. Bomen komen hier niet voor. Na vier uur varen arriveren we weer in de haven van Ushuaia. In de winkelstraat koop ik een T-shirt en een pet van het ‘einde van de wereld’ en daarna begeven we ons naar het restaurant. Het restaurant is gespecialiseerd in krab. We sluiten de avond af bij ‘Tante Sara’ met een koffie en een Sambuca.

Bestel het complete reisavontuur naar Argentinië van Ronald van der Veer in boekvorm via www.lulu.com nu voor slechts €7,95 per boek (excl. verzendkosten).Aantal keer getoond : 4487

Copyright foto's: Ronald van der Veer


Zuid Amerika | Argentinië | Belize | Bolivia | Brazilië | Chili | Ecuador | Peru | Suriname | Uruguay | Venezuela |

Reageer op "Ushuaia: 'Fin del Mundo'"

Reageer op 'Ushuaia: 'Fin del Mundo'':


Reacties:

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit bericht

Gesponsorde links